Hvad drømmer vi om?

Sundhedsstyrelsen anslår gennem deres nationale sundhedsprofil i 2021, at 18,5% af den danske befolkning er svært overvægtige, samt at kurven for danskere der mentalt får det sværere, er stadigt voksende. En sundhedsprofil vi ikke er ovenud begejstret for at læse.

Hos ReHealth drømmer vi om, at hjælpe den enkelte dansker mod målet om at få en bedre sundhed samt et stærkere velvære. Vi ønsker at den danske befolkning tager imod vores håndsrækning, så vi kan hjælpe med at få mere energi og overskud i en hverdag, der for de fleste er presset i forvejen. Vi ved om nogen, at overskuddet til at være fysisk aktiv efter en lang dag er næsten lig nul. Det kræver en hel del at tage imod vores håndsrækning, men vi har til mål at yde en kundeservice der ikke får dig til at tvivle på, at du gør det rigtige. Vi ønsker at skabe en tryghed og en tillid i handlen - for os er det netop den vej igennem vi hjælper bedst muligt.

 

Hvem er vi?

 

Vi er tre ambitiøse gutter fra Maribo og Bandholm på Lolland, og vi brænder for at gøre en forskel inden for folkesundheden i Danmark og gøre det nemmere at have en bedre livskvalitet. Med baggrund i utallige timer af sportsaktiviteter, har vi en klar forståelse for, hvilke områder, der trænger til lidt kærlighed.

Vores team inkluderer Pacco, et tidligere atletik talent inden for dansk ungdomsatletik, som har erkendt behovet for bedre adgang til midler, der kan forbedre præstationer på trænings- og løbebanen.

I dag finder Pacco sig selv i en mere stillesiddende position som medejer af ReHealth og et marketingfirma sammen med en anden grundlægger, Jeppe. Trods mange timer foran computeren, prioriterer de begge at vedligeholde en aktiv livsstil og træffe sunde valg for deres velvære. De praktiserer styrketræning ved siden af deres professionelle liv, anerkendende nødvendigheden af kropslig aktivitet og genoptræning.

For Christopher, vores tredje medstifter, har generel sundhed og genoptræning altid været centrale elementer i hans liv, hvor han har gjort fitnesscenteret til en del af sin daglige rutine de seneste 6 år.

Som et passioneret team, er vi drevet af et mål om at sprede viden og facilitere forbedringer i danskernes sundhed og trivsel. Vi er også ivrige efter at lære mere og skabe nye, innovative løsninger til at understøtte dette formål.

 

Vi vil vinde guld

Vi vil vinde guld i at have glade kunder samt at yde den bedste kundeservice. Vi ønsker at være nærværende samt dele ud af den positivitet og viden vi har. Vi tror på at vi gennem et fælles samarbejde med feedback fra jer, kan skabe en kundeservice der byder på meget mere end at svare på spørgsmål. Vi tror på at vi sammen kan skabe en smittende positivitet der igennem tid kan skabe en sundhed og et velvære i top for netop dig og resten af Danmark.