Få 10% rabat med en rabatkode fra ReHealth

For at få 10% i rabat, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt en unik kode, der giver dig 10% i rabat på dit første ordre. Du vil også modtage vores bedste tilbud direkte i din indbakke samt tips og tricks til at forbedre din sundhed og hvordan du får den bedst mulige livskvalitet.


Hvordan kan jeg bruge min unikke rabatkode?

Når du har tilføjet de produkter, som du ønsker i din indkøbskurven, skal du går til betalingssiden og indtaste dine oplysninger. I det sidste trin (inden betalingen), hvor du angiver dine betalingsdetaljer, vil der være et felt, hvor du har mulighed for at indtaste din rabatkode.


Min rabatkode virker ikke, hvad skal jeg gøre?

Hvis din rabatkode ikke virker, så kan en af følgende (måske) være årsagen:

1) Det er vigtigt at indtaste rabatkoden korrekt. Sørg for at skelne mellem små og store bogstaver og indtast koden præcis som du har modtaget den.

2) Der kan være begrænsninger for, hvilke produkter du kan anvende rabatkoder på. Nogle mærker eller produkter er ikke berettiget til rabatkoder. Det vil dog altid blive angivet i den e-mail, hvor du modtager rabatkoden.

3) Rabatkoden kan kun anvendes en gang, så hvis den allerede er blevet benyttet, vil den desværre ikke fungere igen.


Kan jeg bruge rabatkoden flere gange?

Nej. Din rabatkode er unik og kan derfor kun bruges en gang. Derudover kan du heller ikke kan kombinere rabatkoden med andre rabatkoder.

 

Hvis jeg glemte at bruge min rabatkode ved kassen, kan I så tilføje den bagefter købet er gennemført?

Hvis du allerede har lagt en ordre, kan du kontakte vores kundeservice, og i de fleste tilfælde vil vi kunne give dig rabatten.

Se vores bestsellers

Best Seller SPAR 300 kr 30 dages garanti
Normalpris 349 kr
Udsalgspris 349 kr Normalpris 649 kr
SPAR 100 kr 30 dages garanti
Normalpris 249 kr
Udsalgspris 249 kr Normalpris 349 kr
SPAR 2.500 kr
Normalpris 3.999 kr
Udsalgspris 3.999 kr Normalpris 6.499 kr